En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu perese erdemli birinci sınıf yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an de dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda mevki vadi illere Yangın Kapısı bakım vermekteyiz.

Merdivenler ve balkonlar da dahil çıkmak üzere, öncelikle metalden binalmış dış yangın kaçış sistemleri, atmosfer koşullarına karşı hassastır ve zamanla yarar şekilde korunmazlarsa insanları gözlemek ciğerin tasarlandıkları yangınlar denli ağır hale gelebilir.

Yangın ve ivedi pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına vesile olabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bapnın bedii konstrüksiyonsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Bir başka şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page